torsdag den 20. januar 2011

Lun jakke til Silja

En let & lun uldjakke til min datter Silja.
Med inspiration fra Elsebeth Gynther´s bog.
Her et udpluk af billeder, i form af knapper, foer fra panduro, hæklede bånd og
applikationer som udgør fire hjerter i et lykke-kløver.

8 kommentarer:

 1. Du godeste. Jeg læste at du var ny blogger og jeg er altid så nysgerrig efter at se nye blogs. Derfor klikkede jeg glad forbi og blev ganske overvældet. For hold da helt op hvor har du bare mange indlæg allerrede og hvor er der mange fine og dejlige imellem.

  Jeg har to to forslag til bloggen:

  1: Jeg synes du tager skønne billeder, men nogen gange forsvinder de lidt, fordi din midterkolonne er ret smal og du ydermere pakker billederne ind i collager med rammer. Collager er jo superhyggelige men nogen af dine allerbedste billeder kunne så fint stå alene eller måske være i en collage med kun to billeder.

  2: Du har bloggers standartindstilling til kommentarer og det betyder at det realt kun er blogspotbrugere der kan kommenterer. Jeg har en henvisningsblog og det er den jeg bruger nu. Hvis du kikker nederst på den side kan du se hvordan indstillingerne let kan ændres.

  Og så velkommen i Bloglandia. Det er et vidunderligt sted at være.

  SvarSlet
 2. Hold da op en inspirerende og flot blog du allerede har fået dig. Jeg vil skynde mig at tilmelde mig som fast læser og glæde mig til at følge dig i fremtiden.
  Ha en dejlig weekend.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hej Julie !

  Sikke en flot jakke, jeg er vild med farverne !!

  Det er lidt sjovt at den bog sådan er moderne igen, jeg syede også nogle af tingene fra den da mine børn var små for mange år siden, og har også syet en enkelt ting til et af mine børnebørn for nylig :)

  KH Jytte

  SvarSlet
 4. Tusind tak for alle de fine ord,
  skal lige vende mig til pludselig at få kommentarer, det er jo helt nyt for mig her i blogland.
  -Og Marina, tak for gode råd, har lige været inde i indstillinger, håber at jeg fik gjordt det rigtigt, for jeg er slet ikke teknisk anlagt!!
  Kh. Julie

  SvarSlet
 5. Hej Julie,

  Fantastisk blog og jakke! Hvad har du foeret den med? Jeg har tit kigget på opskriften og overvejet at lave en jakke. Nu fik jeg lyst til at gøre noget ved det :))

  Mvh
  Christine

  SvarSlet
 6. Hej Christine

  Jakken er foret med thinsulate,... men kan ikke lige huske hvilke grader den gik op/ned til.
  Inderste foer er bomuld, og faktisk også ud i ærmerne, selvom jeg her normalt ville anvende en glat foer, så bluseærmerne ikke ender med at skubbe sig op under armen!
  Men der er rimelig god plads i disse jakke-ærmer, derfor lod jeg bare bomulden gå ud i ærmet.

  Så er det bare at kaste sig ud i den, god fornøjelse.

  SvarSlet
 7. Fine fine sager! Dejlige farver. - Mette : )

  SvarSlet
 8. Hvor er den dog blevet fed, jeg fik bogen i julegave, og glæder mit til at prøve mit første projekt af fra den. måske det skulle være denne jakke, din dgave er i hvert fald en super inspiration :)

  Kh Sara

  SvarSlet

Din kommentar er kærkommen ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...